Update: 14-jarige jongen gevonden

jongen

Bron: Burgernet.nl

Opnieuw wordt een 14-jarige jongen vermist in Haaksbergen. Het om dezelfde jongen waar maandag ook al een burgernetmelding voor uitgezet werd. Er is een burgernetmelding gedaan om de jongen weer te vinden. De jongen is vermist in de omgeving van de Spinnerstraat.

De jongen is ongeveer 1.76 meter lang en heeft donkerbruin opgeschoren haar met een pony en donkerbruine ogen. Hij heeft een slungelig postuur. Hij draagt een legergroene jas en een blauwe broek met zwarte Nike schoenen. Hij vertrok rond 8.00 uur van huis op een zwarte omafiets met voordrager. Hij heeft een rugzak bij zich met een legerprint. De politie heeft inmiddels een foto vrijgegeven van de vermiste jongen. Om 20.30 uur werd via Burgernet bekend gemaakt dat de knul nog niet weer aangetroffen is. Mocht hij gevonden worden, dan kan er contact opgenomen worden met de politie via (0900) 8844.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

ADVERTENTIE[the_ad_group id=”474″]