Boom ‘Sterren Stralen’ klaar om te stralen

boom

Foto: Nico Asbroek

Haaksbergen – De kerstboom van ‘Sterren Stralen’ is zaterdagochtend weer neergezet langs de N18 en zal om 17.00 uur gaan stralen met dank aan diverse sponsoren.

Elk jaar wordt de kerstboom geplaatst om aandacht te vragen voor kinderen in gezinnen die niet veel geld hebben en daardoor rondom de feestdagen in december niet rijk bedeeld worden met cadeautjes. De stichting zorgt ervoor dat ook deze kinderen een presentje krijgen. Daarnaast zet de stichting zich in voor kinderen die digitaal niet mee kunnen komen omdat er geen geld is voor een computer of tablet. In samenwerking met de verschillende scholen in de regio worden deze kinderen geholpen, zodat ze niet buiten de groep vallen, of zelfs lessen niet kunnen volgen omdat ze daarvoor een tablet of computer nodig hebben.

Dit jaar leek het even alsof het feest niet door zou gaan, aangezien een kabel van 200 meter lang gestolen werd, waardoor geen lichtjes konden branden. Gelukkig bleek de firma Visser & Smit Hanab bereid om een nieuwe kabel te regelen, waardoor de kerstboom nu alsnog opgetuigd kan worden.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!