Bijna 50.000 euro naar Haaksbergse verenigingen en stichtingen

Foto: Rabobank Enschede-Haaksbergen

De uitslag van de Rabobank Clubkascampagne is bekend.Bijna 50.000 euro wordt uitgekeerd aan verenigingen en stichtingen uit Haaksbergen, Buurse en Sint Isidorushoeve. In totaal reikt Rabobank Enschede-Haaksbergen 100.000 euro uit.

Alle leden en rekeningbezitters van de Rabobank kregen de mogelijkheid om stemmen uit te brengen op die instanties die geld moesten ontvangen. Aan het einde van de actieperiode zijn de stemmen opgeteld en kon het geld verdeeld worden. Het maximale bedrag van 2.000 euro is door twee verenigingen uit Haaksbergen gehaald. Zowel HSC’21 als sv Bonboys krijgen dat bedrag toegekend.

Elf instanties uit Haaksbergen kunnen 1.000 euro of meer verwachten, 23 instanties krijgen tussen de 500 en 1.000 euro en 47 instanties krijgen tussen de 40 en 500 euro. In totaal deden 81 instanties mee aan de Clubkascampagne.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden

ADVERTENTIE

Lees ook

Reacties zijn gesloten.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Michorius
Schmitz
adverteren