Bijeenkomst voor vrijwillige hulpverleners monstertruckdrama

Morgen zal een speciale bijeenkomst plaatsvinden voor alle vrijwillige hulpverleners die geholpen hebben tijdens en na het ongeluk met de monstertruck op 28 september.

De gemeente heeft hiertoe besloten omdat ze het belangrijk vindt dat deze mensen ook niet vergeten worden. Tijdens de bijeenkomst zal er de mogelijkheid zijn om na te praten en nazorgtips te horen, maar ook om dank uit te spreken voor het vele werk wat verzet is.

Er is gebruik gemaakt van het adressenbestand dat is aangelegd na het ongeluk. Alle bekende hulpverleners hebben een persoonlijke brief gehad met een uitnodiging. Vrijwillige hulpverleners die niet bekend zijn bij de gemeente kunnen zich daar nog zelf melden.

Ook de hulpverlening die heeft geholpen na het ongeluk uit hoofde van hun werk hebben een speciale avond gehad om elkaar te ontmoeten.

Tijdens het evenement AutoMotorSportief kwam een monstertruck in het publiek, waarbij drie mensen omkwamen en veel mensen gewond raakten. Er liggen nog drie slachtoffers in het ziekenhuis. Veel omstanders schoten onmiddellijk te hulp.

Een overzicht van alle artikelen inzake het ongeval met de monstertruck is hier te vinden. Een tijdlijn met daarin alle informatie in het kort op een rijtje is hier te vinden.