Bestuurscrisis in Haaksbergen – volg het LIVE

bestuurscrisis

Foto: Frederique van Egmond

Haaksbergen – Donderdagavond om 20.30 uur komt de gemeenteraad bij elkaar om te praten over de crisis die deze week binnen het college is ontstaan. De vergadering is live te volgen via Haaksbergen Actueel.

Dinsdag ontstond er een bestuurscrisis nadat wethouder Peter van Vlaanderen het vertrouwen in zijn collega-wethouders opzegde. Zij reageerden op hun beurt door te stellen dat zij niet meer met Van Vlaanderen wilden samenwerken. Donderdagavond om 20.30 uur vergadert de gemeenteraad hierover.

De vergadering is te volgen via de website van Haaksbergen Actueel en op Facebook. Ook is de vergadering te volgen in een liveblog. Wil je meepraten over de vergadering? Dat kan door te twitteren met de #Haaksbergen. Ook is het op deze manier mogelijk om vragen te stellen die, voor zover mogelijk, zo snel mogelijk beantwoord zullen worden.

Haaksbergen Actueel heeft al vaker uitgezonden vanuit de raadszaal en zal dat ook deze keer doen. Helaas is er geen vaste oplossing voor het uitzenden van raadsvergaderingen, maar daarover is Haaksbergen Actueel wel in overleg met de gemeente Haaksbergen.

Interesse in deze beelden? Mail of bel naar (06) 36 55 79 36.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!