Bekijk 32 tuinen tijdens Open Tuinen Weekend

Dit jaar wordt het Open Tuinen Weekend gehouden in 32 tuinen in en rondom Haaksbergen. Zowel op zaterdag 16 als op zondag 17 juni zijn op diverse plekken mooie planten, bloemen, bomen en waterpartijen te bekijken.

De tuinen zijn opgenomen in een speciaal boekje dat verkrijgbaar is bij de VVV’s van Haaksbergen en Berkelland. De meeste tuinen zijn gratis te bezoeken, met uitzondering van drie tuinen in het Duitse Vreden en de Kruidentuin in Eibergen. Meer informatie hierover is ook te vinden in het boekje. Van elke tuin is de actuele informatie terug te vinden en is ook in één oogopslag te zien of ook plantjes te koop zijn of er een mogelijkheid is wat te drinken. Op enkele plekken is ook kunst of curiosa aanwezig. De informatie over de verschillende tuinen is ook te vinden op de website ziemijntuin.nl.

De Haaksbergse deelnemers zijn te vinden aan de Huttenweg 6 (Anny Slot), Sonderenstraat 44 (Yvonne en Herman Scharenberg), Meyersgaardenweg 15 (Koos en Pieter Bos), Bekkevosweg 8 (Bertus en Wilmien Lubberink), Goorsestraat 161 (Lies Screever), Binnenveldweg 37 (Familie Pruysers) en Violier 34 (Trees en Gerie Oude Tanke). De tuin aan de Binnenveldweg is enkel te bezoeken op zaterdag tussen 17.00 uur en 22.00 uur, de andere deelnemers in Haaksbergen zijn beide dagen te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden