Beau gezelligste winkel van Haaksbergen

BeauHaaksbergen – De winkel Beau aan de Blankenburgerstraat in Haaksbergen is uitgeroepen tot de gezelligste winkel van Haaksbergen.

De verkiezing, georganiseerd door de website gezelligstewinkel.nl, is op twee punten gewonnen door Beau. De winkel van Aukje Borgelink sleepte zowel de meeste stemmen binnen als het hoogste cijfer.

De winkel van Borgelink is niet de enige winkel aan de Blankenburgerstraat die meedeed in de verkiezing, ook de winkels Nouveauté en Hesselink Mode zijn in de top tien geëindigd. Ook PoeaZ, die binnenkort gaat verhuizen naar de Blankenburgerstraat, eindigde in de top tien.

Borgelink is trots op het behaalde resultaat: “Steeds meer mensen weten ons te vinden. Men weet inmiddels dat we zowel maat 34 als maat 46 verkopen, dus er is echt voor elk wat wils, voor een betaalbare prijs.” Op 5 februari begint de verkiezing voor de gezelligste winkel van Nederland, er kan dan gestemd worden tot en met 23 februari. De prijsuitreiking van de verkiezing zal plaatsvinden op 16 maart.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.