Afzetnet vernield bij schapen op Kievietsweide

afzetnet

De opening van de Kievietsweide Foto: Alexander Fianke

Haaksbergen – Bij de MTB-route rondom de Kievietsweide is door onbekenden een afzetnet van de schaapskudden beschadigd.

De eigenaar van de Kievietsweide heeft dat gemeld aan de beheerders van de Haaksbergse mountainbikeroute. Het is niet bekend wie het afzetnet kapot gemaakt heeft, maar het heeft er alle schijn van dat het niet per ongeluk stuk is gegaan.

De beheerders van de MTB-route in Haaksbergen roepen op hun website alle mountainbikers op om zich aan de regels te houden, andere recreanten vriendelijk en rustig te benaderen en elkaar aan te spreken als er was mis gaat.

In november 2015 werd er bij de Kievietsweide een nieuwe singletrack geopend. De MTB-route in Haaksbergen werd in november 2011 officieel geopend.

Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Haaksbergen App. De app is gratis beschikbaar in de App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.

  1 comment for “Afzetnet vernield bij schapen op Kievietsweide

  1. Henk
    15 februari 2016 at 19:00

    Bovenal zou de Stichting Schaapskudde Haaksbergen het op prijs stellen dat de vernieler(s) zich bij hen meldt met betrekking tot schade vergoeding. Een flexinet als deze kost al gauw €95,- Er wordt nog overwogen om aangifte doen wegens vernieling of vandalisme.
    Mailen mag ook (mail@schaapskuddehaaksbergen.nl)

Comments are closed.