Adverteren

Haaksbergen Actueel is zowel op internet als op mobiele telefoon en tablet goed te bereiken met het lokale nieuws van Haaksbergen. De website bevat lokaal nieuws vanuit de politiek in Haaksbergen, maar ook vanuit de sport, op sociaal gebied en nieuws van Haaksbergse ondernemers.

Laagdrempelig

Door gebruik te maken van een website en Haaksbergen Actueel snel bereikbaar en vooral makkelijk bereikbaar. Laagdrempelig nieuws zorgt ervoor dat het makkelijk is om op de hoogte te blijven. “Hej ‘t al heurd?” is iets wat je zeer vaak hoort en door het nieuws gemakkelijk beschikbaar te maken is het ook voor veel mensen mogelijk om te antwoorden: “Ja, dat heb ik al gezien op Haaksbergen Actueel.”
Naast de eigen middelen maakt Haaksbergen Actueel ook gebruik van verschillende social media, om op die manier het nieuws nog toegankelijker te maken. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden, is het ook een optie om te reageren op de nieuwsberichten, waardoor men betrokken raakt bij het nieuws en terug blijft komen op social media en de website van Haaksbergen Actueel.

Zichtbaarheid

Adverteren is mogelijk op de website van Haaksbergen Actueel. Doordat er slechts beperkte advertentiemogelijkheden zijn, worden bezoekers niet “weggeschreeuwd”, maar blijven de advertenties opvallen. Dit is ook te realiseren door verschillende vormen van advertenties te gebruiken. De advertentiemogelijkheden bij Haaksbergen Actueel zijn met name bedoeld voor lokale ondernemers die de mensen in Haaksbergen willen bereiken, ook al zijn er ook mensen van buiten Haaksbergen die gebruik maken van de website.

Adverteren

Meer informatie over adverteren op de website van Haaksbergen Actueel? Neem contact op met Haaksbergen Actueel en ontvang eventuele relevante informatie over de grootte van advertenties en de kosten. Er zijn verschillende mogelijkheden, zodat het adverteren zoveel mogelijk kan aansluiten bij de opties die een ondernemer zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *