10e editie Oktoberfestival nu al groot succes: borreltafels vrijdagavond uitverkocht

De 10e editie van het Oktoberfestival zijn nog niet begonnen, maar lijken nu al een groot succes te worden: de tafels van de bedrijvenborrel op vrijdagavond zijn uitverkocht en op de andere dagen zijn extra artiesten geboekt.

Het festival start op vrijdag 5 oktober met een bedrijvenborrel, waarna aansluitend het feest losbarst met onder andere FeestDJ Ivar, Ruud Appelhof en DJ Burgermeister. Op zaterdag zijn in drie verschillende tenten diverse artiesten te zien en te horen. Ook dan is FeestDJ Ivar aanwezig. Hij is dan samen met Rob Toonen in de Skihut tent. Uiteraard is Toonen ook terug te vinden op de Mainstage, waar ook Feestnation te vinden zal zijn. Voor de derde helft is er gekozen voor FeestDJ Yobo en DJ Weltmeister.

Tickets zijn in de voorverkoopverkrijgbaar via de website van het Oktoberfestival. Het is nog mogelijk aan te schuiven bij de bedrijvenborrel, maar er zijn geen tafels meer beschikbaar. Alleen op vrijdag 28 september zijn de tickets voor zaterdagavond verkrijgbaar met en korting van 25 procent! Meer informatie op de Facebookpagina van het Oktoberfestival.
Hej ‘t al heurd? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Haaksbergen Actueel. Zelf iets te melden, neem contact op met de redactie!

Correctie melden